Reiziger


Door de geschiedenis van het zonnestelsel is Traveler een entiteit geweest die veel onherbergzame planeten heeft geholpen. Hij heeft ook een rol gespeeld bij het herschikken van onstabiele banen en het opnieuw afstemmen van de planetenbanen. Hij is ook bekend dat hij talloze intelligente soorten bezoekt.

De reiziger heeft nooit directe actie ondernomen tegen de mensheid. In plaats daarvan zijn eerdere conflicten met de race bedoeld om hem in wraak te vernietigen.

De reiziger is een paracausale bolvormige entiteit. Het is bekend dat het al miljarden jaren bestaat. Er wordt ook gedacht dat het een bron van licht is werken in Portugal tips. De buitenste schaal is gemaakt van electroweak -materie en is gebaseerd op een fundamentele kracht die nog nooit eerder in het universum heeft bestaan.

De oorsprong van de reizigers blijft een mysterie. Er is gesuggereerd dat het andere soorten bezocht voordat hij zich op aarde vestigde, waar het de grote machine vormde.

De diameter is tijdens zijn ontwikkeling fluctueren. Het is nu veertien kilometer. De buitenste schaal bestaat uit neutronium en electroweak materie. Er wordt ook aangenomen dat het een interieur heeft dat een mysterie blijft.

Tijdens de ineenstorting werd de reiziger grotendeels inactief gemaakt. Het was alleen in staat om terug te keren naar zijn thuiswereld, de laatste stad, toen een wervelwindevenement plaatsvond.

In het Pre-Golden Age Magazine wordt reiziger getoond in een beschadigde staat. Het beeltenis, een handkanon Hawkmoon, werd binnen gevonden. Het is onduidelijk of de reiziger al dan niet is vernietigd in het laatste conflict met het Red Legion van Cabal Empires.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *